Crosul Bucuriei , editia a IV –a

Sambata 28 septembrie a.c., are loc la Barajul Ighisul Nou cea de-a patra editia a Crosului Bucuriei.

“Incepem inscrierile la ora 9:00, iar startul va fi la ora 10:00. Participarea numeroasa a copiilor insotiti de parinti si bunici la editiile anterioare ale Crosului, ne-a demonstrat ca sportul nu are varsta, iar bucuria de a fi impreuna a fost premiul cel mare la finalul unei activitati outdoor. Va asteptam la o portie de sanatate rasplatita cu diplome, medalii si sansa de a fi castigatorul unuia din premiile oferite de Generali Asigurari si CITO Medias la tombola Crosul Bucuriei Editia a IV-a .

“Crosul consta in parcurgerea unei distante de 2 km in jurul Lacului Ighis ( distanta poate fi parcursa si in pas de plimbare ). Este un cros atipic, adresat tuturor, fara clasamente si timpi, cu mesaje motivationale de-a lungul traseului si premierea tuturor participantilor.

Vor fi alaturi de noi in calitate de parteneri si sponsori : Primaria Medias, Asociatia de Turism si Ecologie Dianthus Medias, Directia Judeteana de Tineret si Sport Sibiu, Clubul Scolar Sportiv Medias, Apele Romane, Generali Asigurari, Crucea Rosie Filiala Medias, Centrul medical Elite, Piata Prim Com Medias, Politia Locala si Jandarmeria Medias.

 Diplome, medalii, tombola, vreme buna, muzica, sport intr-un cuvant BUCURIE”, spun organizatorii.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.