Winter Basketball Camp

Daca bugetul, sau chiar vremea, nu va permite sa mergeti la ski,  Mediasul are inca multe de oferit.  In perioada 9 -13 ianuarie a.c., cei mici sunt invitati la tabara de baschet “Winter Basketball Camp”, la Scoala Sportiva.

“Va invitam la o tabara de baschet si engleza pentru pitici, varsta cuprinsa intre 5 si 8 anisori.  La pranz baschet si fun, seara la patinoar. Suna bine, nu?  Scoala incepe, temele sunt tot mai multe asa ca haideti sa ne bucuram de ultimele zile de vacanta intr-o tabara sportiva ca la americani.  Piticii dumneavoastra vor invata o lectie importanta la inceput de drum, nu competitia conteaza ci sa iubesti ceea ce faci, sa iubesti sportul si sa scapi de rusine. Victoria o lasam celor mai mari si mai pregatiti fizic si moral”, spun organizatorii. Detalii se pot obtine la numarul de telefon 0722 963 700 (Ioana).

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.