Un sibian este cel mai tânăr membru al Uniunii Arhitecților din România

Un sibian este cel mai tânăr membru al Uniunii Arhitecților din România. Tudor St. Popa a fost premiat zilele trecute pentru reușita Bienalei Naționale de Arhitectură.

“Nici două săptămâni nu au trecut de când Senatul de la București a Uniunii Arhitecților din România m-a inclus printre cei doar 47 de membri arhitecți din Sibiu ce fac parte din această organizație profesională de prestigiu. Astfel, sunt cel mai nou și, totodată, cel mai tânăr membru al UAR.

Iar aseară am primit de la chiar președinta UAR, arh. Ileana Tureanu, o diplomă de excelență pentru contribuția mea la reușita Bienalei Naționale de Arhitectură. Un lucru ce m-a luat prin surprindere, ținând cont de timpul scurt de când le-am devenit coleg.

Pentru cine încă nu știe, din noiembrie 2018 sunt implicat activ și în Ordinul Arhitecților din România, fiind atunci votat de către colegii arhitecți din județele Sibiu și Vâlcea să îi reprezint în Consiliul de Conducere Teritorial.

Mă onorează toate aceste lucruri și mă obligă să îmi continui cât mai bine inclusiv activitatea comunitară în domeniul arhitecturii și urbanismului, prin Asociația pentru Înfrumusețarea Orașului Sibiu”, spune Tudor.

Un interviu cu Tudor St. Popa poţi vedea aici.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.