Reluarea activității la Centrul de Vaccinare nr. 10 din Mediaș

Datorită numărului foarte mare de solicitări în ceea ce privește vaccinarea anti COVID la nivelul municipiului Mediaș, începând de astăzi, 1 noiembrie 2021, a fost reluată activitatea în cadrul Centrului de Vaccinare nr. 10 din cartierul Gura Câmpului.  Centrul funcționează la Sala de Sport a Școlii Gimnaziale nr. 5, pe strada 1 Decembrie nr. 26, cu un program zilnic, de luni până duminică, între orele 8:00 și 19:00.

În cadrul acestui centru, vaccinările se realizează atât cu serul Pfizer, cât și Johnson & Johnson. Pentru vaccinarea cu Pfizer, beneficiarii se pot prezenta direct la sediul centrului, dar pot opta și pentru programare prealabilă pe platforma online #ROVACCINARE (www.vaccinare-covid.gov.ro). Pentru serul Johnson & Johnson, vaccinarea se face doar cu programare, accesând platforma menționată, sau la numărul de telefon 0712/000.580.

La nivelul municipiului Mediaș este funcțional și Centrul de Vaccinare nr. 9 din cartierul Vitrometan, Sala Polivalentă „Octavian Șerban“, unde beneficiarii se pot imuniza exclusiv cu serul Pfizer. Programul centrului este de luni până duminică între orele 8:00 și 19:00. Orice informații suplimentare referitoare la vaccinarea în municipiul Mediaș se pot obține direct la sediile centrelor, sau la numerele de telefon 0758/230.247 pentru Centrul nr. 9 din cartierul Vitrometan și 0712/000.580 pentru Centrul nr. 10 din Gura Câmpului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *