Tenis de masă: CSM Mediaş s-a calificat la barajele de promovare

În perioada 12-14 februarie a.c., s-a disputat returul Campionatelor Naționale pe echipe, Mediașul fiind reprezentat la băieți, Diviza A și la fete, Diviza B. Băieții antrenați de Dan Daniel au avut un parcurs foarte bun, suferind un singur eșec la turneul de la Bistrița. Aceștia au terminat campionatul pe prima poziție a clasamentului. Așadar, CSM Mediaș se va lupta cu SCM Gloria Buzău pentru un loc în Superligă la tenis de masă.

Echipa feminină a clubului nostru a reușit calificarea la barajul de promovare în Divizia A, terminând campionatul pe locul 3. Acestea se vor duela cu SC Farul Constanța II. Partidele de la barajul de promovare se vor disputa în luna aprilie, în sistem tur-retur.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.