Scoala de vara cu ateliere creative pentru copii

Primaria Municipiului Medias organizeaza o scoala de vara cu ateliere creative pentru copii,  in colaborare cu Clubul lui Miki. Intr-o atmosfera de poveste, cu muzica pentru copii si personaje indragite, sambata, 21 iulie, incepand cu ora 11.00, la hanul Greweln vor avea loc ateliere creative de faurit scuturi de lemn, confecționare masti si ateliere de confectionare figurine din linguri de lemn.

Atelierele creative au fost organizate pe tot parcursul festivalului „Medias, Cetate Medievala. Targ de Mestesuguri Vii” si s-au bucurat de un real succes, motiv pentru care vom continua cu aceste ateliere in lunile iulie, august si septembrie, in zilele de sambata la hanul Greweln, intre orele 11.00 si 13.00.

“In cadrul scolii de vara, copiii vor putea participa la o gama variata de ateliere creative precum lectura, teatru, sah, lego, dans dar si ateliere creative, prin care ne propunem sa sustinem si sa promovam mestesuguri precum tesut, cusut, olarit, sticlarie si linogravura”, spun organizatorii.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.