Scoala de vara cu ateliere creative pentru copii

Primaria Municipiului Medias organizeaza o scoala de vara cu ateliere creative pentru copii,  in colaborare cu Clubul lui Miki. Intr-o atmosfera de poveste, cu muzica pentru copii si personaje indragite, sambata, 21 iulie, incepand cu ora 11.00, la hanul Greweln vor avea loc ateliere creative de faurit scuturi de lemn, confecționare masti si ateliere de confectionare figurine din linguri de lemn.

Atelierele creative au fost organizate pe tot parcursul festivalului “Medias, Cetate Medievala. Targ de Mestesuguri Vii” si s-au bucurat de un real succes, motiv pentru care vom continua cu aceste ateliere in lunile iulie, august si septembrie, in zilele de sambata la hanul Greweln, intre orele 11.00 si 13.00.

“In cadrul scolii de vara, copiii vor putea participa la o gama variata de ateliere creative precum lectura, teatru, sah, lego, dans dar si ateliere creative, prin care ne propunem sa sustinem si sa promovam mestesuguri precum tesut, cusut, olarit, sticlarie si linogravura”, spun organizatorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *