Roland Hermann face voluntariat în Liberia

Medieșeanul Roland Hermann a plecat joi, 17 februarie a.c. într-o misiune umanitară pe continental african. De această dată Roland este pregatit să facă voluntariat în Liberia. Roland mi-a spus că nu există stomatologi în regiune și că din această misiune fac parte doar doi români. “Misiunea este programată până pe data 15 martie a.c. și activitatea va fi la spitalul de stat din Robertsport în nord-vestul țării”, mi-a spus Hermann.

Medieșeanul revine în Africa după 5 ani de zile. În anii  2016-2017 a fost în Ciad, unde a pus bazele unei clinici de stomatologie. “Am pus pe  picioare prima , încă singura, clinică stomatologică și încă funcționează cu localnicul instruit de mine”, adaugă Roland.

Detalii despre expedițiile sale umanitare poți afla aici.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.