Roland Hermann pleaca din nou in Ciad

Medieseanul Roland Hermann pleaca din nou in Ciad. Sambata in cadrul lansarii brosurii „Optimi Alumni”, medicul stomatolog si-a anuntat carcotasii ca pleaca in acest an intr-o noua expeditie umanitara.  Plecarea va fi luna viitoare iar destinatia din acest an va fi din nou Ciad,  locatie unde Roland a mai fost in anul 2007. Povestea expeditiilor medieseanului o poti afla in interviul de mai jos.

Comentarii
Posted in ,

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Un comentariu


  1. deci a facut pe stomatologu in medias ca sa adune banii pt. a ajuta nevoiasii din ciad . de cativa ani se plimba pe mapamond ajutand continuu tot ce vede .de unde are fonduri el …. ? si apropos , nu sunt nevoiasi si in medias , unde ar economisi banii de drum , cel putin ? sau e angajat la vro agentie de profil ……..

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.