Patru medieseni alearga prin Crama Cricova

Mediesenii Claudiu Muresan, Cosmin Carje, Ovidiu Aflat si Manuel Plaias alearga maine, 28 ianuarie a.c., la Cricova Wine Run, in Republica Moldova.

La Cricova Wine Run participa 300 de sportivi, care isi doresc sa infrunte un traseu unic. Wine Run este o cursa speciala din Europa la adancimea de 100 m prin galeriile subterane de la Cricova, pe distanra de 10 kilometri.

Beciurile de la Cricova reprezinta un adevarat oras subteran, cu strazile si ulicioarele sale, lungimea carora este de circa 120 km. Ca si o particularitate a acestei curse este alergarea cu masca respiratorie pe anumite portiuni ale traseului.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.