Un mediesean a realizat noul videoclip AMADEUS

Fetele de la Amadeus si-au lansat ieri un nou videoclip. Ideea si regia videoclipului apartin medieseanului Dodo Mesaros, cunoscut ca realizator de emisiuni radio si vlogging in cadrul proiectului MACARENII. L-am rugat pe Dodo sa-mi spuna cateva cuvinte despre acest proiect in premiera.

Foto credit: Cristian Lazarescu

“Ma bucur enorm de tare si le multumesc fetelor de la Amadeus, si cu aceasta ocazie, ca au avut incredere in mine. Pentru acest proiect am semnat scenariul, regia si montajul. Colaborarea noastra s-a nascut, in primul rand, din prietenie si apoi din provocarea pe care mi-a lansat-o Patricia Cimpoiasu (Cello – Amadeus): “Dodo, poti sa creezi un videoclip de la A la Z?” Fara sa stau prea mult pe ganduri, am spus DA. Abia apoi fetele mi-au povestit despre reorchestrarea pe care au facut-o celebrei piese semnata de Ed Sheeran si ca vor sa-i faca un videoclip, care sa fie pur si simplu altfel si care sa transmita un mesaj, o emotie puternica”.

Foto credit: Cristian Lazarescu

“Scenariul l-am scris intr-o noapte. Ideea clipului mi-a venit cumva, in mod natural, stii cum e – ideile vin pur si simplu sau nu, de data asta am fost norocos :)) . Am vrut sa scriu ceva despre iubire, despre acea iubire care trece proba timpului, care devine tot mai puternica, tot mai solida, dupa multi ani de casnicie. Sunt de parere ca, intr-adevar, exista astfel de cupluri care devin din ce in ce mai sudate, in ciuda nebuniei zilelor noastre, cupluri a caror dragoste continua inclusiv dupa moarte”, spune medieseanul.

Foto credit: Cristian Lazarescu

Alaturi de fetele de la Amadeus, in videoclip mai apar si Stela Enache si Viorel Radulescu. “Invitatul special al acestui videoclip este Stela Enache, una din cele mai iubite artiste ale muzicii usoare romanesti, a carei poveste de dragoste cu regretatul compozitor Florin Bogardo a fost, decenii la rand, un etalon al elegantei si al discretiei pentru publicul roman. Videoclipul a fost filmat intr-o vila superba din Bucuresti, cu un interior luminos, ce completeaza in mod ideal mesajul sensibil al melodiei”, adauga Dodo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *