Miriam Marinescu concerteaza la Biserica Evanghelica ”Sfanta Margareta”

Miriam Marinescu sustine azi, 2 iulie a.c., de la ora 19:00, un concert de orga la Biserica Evanghelica ”Sfanta Margareta”. Intrarea este libera.
Miriam a inceput studiul pianului la Scoala de Muzica ”Augustin Bena” din Cluj-Napoca, cu mama sa, Cornelia Batranca, devenind apoi eleva a Liceului de Muzica ,,Sigismund Toduta”, la clasa Monica Noveanu. In 2014, a absolvit sectia de pian a Academiei de Muzica ,,Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca, la clasa Daniel Goiti, iar in 2017 a devenit absolventa a sectiei de orga a aceleiasi institutii, la clasa Maria Abrudan si Erich Türk.


Detine un bogat palmares de distinctii nationale si internationale si a sustinut numeroase recitaluri si concerte la pian si orga la Cluj-Napoca si in alte orase ale tarii, precum si in strainatate. In 2016, a urmat cursurile de maiestrie ale prestigiosului festival international de orga din Haarlem (Olanda), la clasa profesorilor Ben Van Oosten, Wolfgang Zerer, Pier-Damiano Peretti si Christophe Mantoux.
Alaturi de formatia camerala Quarto d`Oro, a castigat premiul I la editia a IV-a a Concursului de muzica de camera baroca ,,La Stravaganza” (2015), iar la editia din 2017 a festivalului a participat ca membra a orchestrei baroce Transylvania Galante.
In prezent, este cadru didactic la Liceul Waldorf din Cluj-Napoca, preocupandu-se atat de activitatea pedagogica, precum si de cea solistica, urmand totodata si studiile de masterat din cadrul Academiei de Muzica ,,Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.