Miriam Marinescu concerteaza la Biserica Evanghelica ”Sfanta Margareta”

Miriam Marinescu sustine azi, 2 iulie a.c., de la ora 19:00, un concert de orga la Biserica Evanghelica ”Sfanta Margareta”. Intrarea este libera.
Miriam a inceput studiul pianului la Scoala de Muzica ”Augustin Bena” din Cluj-Napoca, cu mama sa, Cornelia Batranca, devenind apoi eleva a Liceului de Muzica ,,Sigismund Toduta”, la clasa Monica Noveanu. In 2014, a absolvit sectia de pian a Academiei de Muzica ,,Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca, la clasa Daniel Goiti, iar in 2017 a devenit absolventa a sectiei de orga a aceleiasi institutii, la clasa Maria Abrudan si Erich Türk.


Detine un bogat palmares de distinctii nationale si internationale si a sustinut numeroase recitaluri si concerte la pian si orga la Cluj-Napoca si in alte orase ale tarii, precum si in strainatate. In 2016, a urmat cursurile de maiestrie ale prestigiosului festival international de orga din Haarlem (Olanda), la clasa profesorilor Ben Van Oosten, Wolfgang Zerer, Pier-Damiano Peretti si Christophe Mantoux.
Alaturi de formatia camerala Quarto d`Oro, a castigat premiul I la editia a IV-a a Concursului de muzica de camera baroca ,,La Stravaganza” (2015), iar la editia din 2017 a festivalului a participat ca membra a orchestrei baroce Transylvania Galante.
In prezent, este cadru didactic la Liceul Waldorf din Cluj-Napoca, preocupandu-se atat de activitatea pedagogica, precum si de cea solistica, urmand totodata si studiile de masterat din cadrul Academiei de Muzica ,,Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *