Cel mai in voga artist plastic roman la ora actuala vine la Sibiu

Castigatorul premiului 1 la Oxford Art Fair in februarie 2018, artistul plastic Bogdan Mihai Radu, va veni la Sibiu in a doua parte a lunii iulie, cu o expozitie personala adusa special de la Londra. Una dintre lucrarile ce vor fi prezentate sibienilor a fost expusa la Oxford Art Fair, deci este una dintre lucrarile care i-au adus succesul in lumea artei internationale. Premiul de la Oxford l-a ”catapultat” pe Bogdan Mihai Radu la Tokyo, unde a primit diploma de ”cel mai bun artist al editiei 2018”, intrand totodata in vizorul unui public larg de iubitori ai artei.

Galeria de arta deschisa in strada, in Piata Mica din Sibiu, a avut in luna iunie 2018 sapte expozitii de pictura, grafica si modelaj. Prima luna din ”Orasul Artistilor” a deschis si seria atelierelor si workshop-urilor destinate atat copiilor, cat si adultilor. Ca o noutate fata de anul trecut, in 2018 organizatorii pun la dispozitia pasionatilor de arta si profesori privati de desen si pictura. 

Astfel, cei ce vor sa se pregateasca pentru examenul de admitere la un liceu de arta sau la o facultate de specialitate se pot inscrie la cursurile private de arte plastice accesand linkul www.aios.ro/ateliere. La aceeasi adresa pot afla si programul viitoarelor workshopuri din ”Orasul Artistilor”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *