Mihai Zgondoiu, dublă colaborare cu Editura Vellant

Copertele a două cărţi lansate în acest an poartă semnătura artistului vizual medieşean Mihai Zgondoiu. Cele două volume lansate de Editura Vellant la care a fost cooptat să colaboreze Mihai, sunt “Eşti pe punctul de a face o greşeală teribilă” de autorul francez Olivier Sibony şi “Un animal necunoscut şi alte patruzeci de povestiri” de Iulian Tănase.


Pe lista lor de la Editura Vellant vei găsi #cărțiînsemnate din toate domeniile și genurile – literatură, filosofie, psihologie, sociologie, epistemologie, proză, poezie, carte pentru copii –, pe scurt cărți pentru toate gusturile, inspirate de pasiunile noastre: arta străzii & arta comunitară, știința, literatura contemporană sau cartea ilustrată pentru copii.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.