Lucian Logigan, marele câștigător la Mediaș Bike Marathon

Sâmbătă, 17 septembrie a.c., ciclistul Lucian Logigan și-a mai adaugat un premiu în palmares. Lucian a câștigat cursa de 75 dee kilometri din cadrul competiției Mediaș Bike Marathon la care s-au înscrie 475 de concurenți. Sportivul din Târgu Mureș legitimat la Scott ProCycling România a trecut linia de finish după 03:55:13.

Lucian a început să concureze în primăvara anului 1999 pe când avea doar 12 ani, prima competiție fiind una de mountain bike cross-country. În anii următori, pe lângă mountain bike, a concurat și în competiții de ciclocross și de șosea. A devenit pentru prima oară Campion Național de juniori la cross-country în 2002 și Campion Național de juniori la ciclocross în 2003. Are în palmares 3 titluri de Campion Balcanic și 25 titluri de Campion Național la diferite discipline cicliste și categorii de vârstă. Este unul din cei mai experimentați cicliști români și nu-i place să renunțe indiferent de condițiile unei curse. Specialitatea lui sunt competițiile de XCO și îi plac în special traseele tehnice dar și cursele de viteză pe plat.


Rezultatele de la Mediaș Bike Marathon le poți vedea aici.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.