Gaz Metan a sărbătorit 20 ani de la câștigarea a titlului de Campioană națională de tineret

Clubul Gaz Metan Mediaş a aniversat 20 ani de la câștigarea de titlului de Campioană națională de tineret.

Ieri, 4 august a.c., o parte dintre componenții acestei echipe au fost premiați de către Clubul Gaz Metan și au disputat un meci demonstrativ în compania unei echipe formate din jucători care au promovat cu Gaz Metan în anul 2000 în Divizia A, dar și alte glorii ale clubului.

Lotul cu care Gaz Metan a abordat sezonul 2000-2001, la finalul căruia a câștigat titlul de campioană națională a fost format din Ioan Aloman, Dumitru Bănceu, George Bogdan, Claudiu Emil Bunea, Ionuț Buzean, Raul Briciu, Constantin Claudiu Cenan, Răzvan Ferenț Popescu, Lucian Fărcaș, Călin Alin Gîndilă, Horea Grădinar, Cosmin Hașegan, Ionel Hașegan, Mircea Marcel Mera, Marius Miclăuș, Ioan Florin Mosora, Paul Marian Manciu, Bogdan Nicolae, Ilie Liviu Pătru, Adrian Picoș, Octavian Porime, Adrian Precup, Claudiu Păucean, Alin Endy Tulea și Istvan Tapaszto. Echipa a fost pregătită în turul campionatului de Petre Porime, iar în retur de Constantin Cenan.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.