Lansarea volumului de versuri ”Șoapte de vânt”

Mâine, 6 august a.c., la ora 12.00 în Pavilionul Habermann Markt are loc lansarea volumului de versuri ”Șoapte de vânt” .

O selecție cu cele mai apreciate texte ale cântecelor scrise de Florin Grigoraș – liderul grupului RIFF, se regăsește în volumul de versuri ”Șoapte de vânt”.

Într-o apariție editorială de calitate și având aportul ilustrațiilor grafice de excepție realizate de artistul plastic Ștefan Balog, volumul cuprinde versuri ce surprind direct și percutant, la fel ca și muzica pentru care au fost scrise, o paletă largă de teme și sentimente, de la poezie socială la cea de dragoste.

Textele melodiilor scrise de Florin Grigoraș reflectă maturitatea artistică și profesionalismul unui autor ce a depășit curentele modelor trecătoare şi se bucură de succes la publicul din mai multe categorii de vârstă.

Lansarea volumului, la care vor participa cei doi artiști Florin Grigoraș și Ștefan Balog alături de invitați din domeniu, este gândită a fi un dialog cu publicul prezent și cu reprezentanții presei.

Evenimentul face parte din proiectul ”SIBIU-ACASĂ” organizat de Asociația CULTURAL Act și cofinanțat de Primăria Municipiului Sibiu, iar detalii am aflat la Interviurile Medias News Blog. (de la minutul 14:52).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *