Fotbal: Gazistii se pregatesc in Serbia

Lotul echipei de fotbal Gaz Metan a plecat ieri dimineata in Serbia. Sportivii se pregatesc pentru noul sezon competitional, programat sa inceapa la jumatatea lunii iulie, in statiunea Zlatibor. Eric de Oliveira, Alexandru Munteanu si Radu Zaharia, jucatori care mai au contract pana in data de 30 iunie si nu doresc sa continue cu Gaz Metan, nu au facut deplasarea in Serbia. Pe langa fundasul Sergiu Popovici, ultima data la FC Botosani, a mai fost perfectat inca un transfer.

Astfel, fundasul Sorin Busu a semnat un contract valabil pentru un sezon cu gruparea de pe Tarnava Mare. Dintre jucatorii aflati la final de contract, Alexandru Curtean, Razvan Plesca si Cristian Danci au semnat prelungirea pentru inca un sezon. Totodata, Gaz Metan s-a despartit pe cale amiabila de Ciprian Petre si Dario Rugasevici.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.