Emil Muresan va expune monumentul dedicat atestarii documentare a Mediasului

Artistul plastic Emil Muresan a realizat o sculptura care reprezinta elemente arhitecturale remarcabile ale orasului. Aceasta lucrare arata viziunea artistului vis – a – vis de contextul istoric al urbei si va fi expusa in holul Primariei Medias, iar ceremonia de dezvelire va avea loc, vineri, 24 august a.c., la ora 16.30.

Monumentul dedicat primei atestari documentare a Mediasului aduce in prim plan Turnul Trompetilor, turn care simbolizeaza reperul cultural al parcursului orasului, plasand burgul medieval pe harta istorica a Transilvaniei, ca nod comercial si de schimb cultural.

Mediesenii sunt invitați sa participe la acest eveniment si sa admire lucrarea de aproape 2 metri, realizata din inox si conceputa de artistul plastic Emil Muresan, in varsta de 87 de ani.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.