Transilvania Train opreste din nou la Medias

CFR Calatori anunta ca Transilvania Train circula pentru al doilea an consecutiv, in perioada 22-26 august 2018, pe ruta Brasov- Sighisoara – Medias – Alba Iulia – Sebes – Sibiu – Fagaras si retur. Transilvania Train va opri in gara Medias,  in 24 august a.c., la ora 10.00.

Ordinul Paladinii de Terra Medies va intampina oaspetii care vor calatori cu Transilvania Train, in Gara Medias. Pentru acestia au pregatit demonstratii de lupta intre cavaleri si un dans medieval. Calatorii pot lucra alaturi de artizani locali din zona Mediasului si vor lua o masa bazata pe retete stravechi

Primul tren turistic romanesc, un proiect realizat in parteneriat cu CFR Calatori, exploreaza in regim de croaziera pe uscat cele mai frumoase zone ale Ardealului, pe un traseu feroviar de peste 600 km. Programul include vizitarea a peste 20 de constructii fortificate, 15 ateliere de mestesuguri traditionale, 2 concerte unice in Biserica Evanghelica din Sebes si in centrul istoric al Sibiului si 2 petreceri traditionale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *