Debutul proiectului ,,Gazul natural, prieten sau dusman”

Azi, 28 februarie a.c., va avea loc la Muzeul Gazelor Naturale, de la ora 09:00, debutul proiectului ,,Gazul natural, prieten sau dusman”.
Este o actiune de responsabilitate sociala, care are scopul de a prezenta rolul gazului natural in viata noastra si a-i responsabiliza pe copii sa foloseasca intr-un mod cat mai responsabil produsele care contin substante inflamabile. Proiectul se va desfasura lunar, in sala de conferinta a Muzeului Gazelor Naturale.
In cadrul evenimentului, muzeograful Angela Paucean le va prezenta elevilor din cadrul Scolii Gimnaziale ”Hermann Oberth” informatii despre:
  • gazele naturale – o bogatie a subsolului;
  •  caracteristicile gazului natural;
  • masurile de prevenire a accidentelor in cazul unor scurgeri accidentale petrecute atat in propria locuinta, cat si in interiorul institutiilor.
La finalul actiunii, copiii vor efectua o vizita in cadrul Muzeului Gazelor Naturale, pentru a se familiariza cu unele din elementele prezentate.
Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.