Atelier coral international

Stagiunea de concerte „Orgelsommer 2019” a Bisericii Evanghelice Sf. Margareta din Medias va invita  maine, 12 octombrie a.c., un concert in cadrul Atelierului coral international: Schimb de experienta in Transilvania. Concertul este sustinut de doua coruri de copii, corul Cantemus (Hamburg) si corul Scolii Hermann Oberth. Evenimentul incepe la ora 15:00. Intrarea este libera.

Copiii din clasa a III-a B de la Scoala Hermann Oberth Medias, impreuna cu invatatoarea lor, Hajnalka Bela, si colegele ei, Gabriela Stanciu (profesoara de chimie) si Edith Hajnalka Toth (profesoara de muzica) vor petrece o saptamana muzicala impreuna cu Corul de copii Cantemus din Hamburg, dirijorul Clemens Bergemann, soprana Corinna Bergemann si pianista Yumi Watanabe.

Pe langa concertele care vor fi sustinute in bisericile evanghelice din Atel, Sighisoara si Medias, tinerii muzicieni din Romania si Germania vor avea ore de studiu impreuna, vor vizita obiective turistice si vor face drumetii in zona. Copiii din Hamburg vor locui la familiile copiilor medieseni, iar anul viitor, in luna mai, copiii din Medias ii vor vizita, la randul lor, pe cei din Hamburg.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.