Atelier coral international

Stagiunea de concerte “Orgelsommer 2019” a Bisericii Evanghelice Sf. Margareta din Medias va invita  maine, 12 octombrie a.c., un concert in cadrul Atelierului coral international: Schimb de experienta in Transilvania. Concertul este sustinut de doua coruri de copii, corul Cantemus (Hamburg) si corul Scolii Hermann Oberth. Evenimentul incepe la ora 15:00. Intrarea este libera.

Copiii din clasa a III-a B de la Scoala Hermann Oberth Medias, impreuna cu invatatoarea lor, Hajnalka Bela, si colegele ei, Gabriela Stanciu (profesoara de chimie) si Edith Hajnalka Toth (profesoara de muzica) vor petrece o saptamana muzicala impreuna cu Corul de copii Cantemus din Hamburg, dirijorul Clemens Bergemann, soprana Corinna Bergemann si pianista Yumi Watanabe.

Pe langa concertele care vor fi sustinute in bisericile evanghelice din Atel, Sighisoara si Medias, tinerii muzicieni din Romania si Germania vor avea ore de studiu impreuna, vor vizita obiective turistice si vor face drumetii in zona. Copiii din Hamburg vor locui la familiile copiilor medieseni, iar anul viitor, in luna mai, copiii din Medias ii vor vizita, la randul lor, pe cei din Hamburg.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *