Andy Ciocan expune la Mediaş

Vineri, 13 mai a.c., Andy Ciocan expune la Mediaş. Lucrările sale pot fi admirate începând cu ora 19:00 la Casa de lângă Sinagoga Mediaş.

Andy Ciocan este un artist și pictor autodidact din Sibiu, oraș pe care îl admiră, îl iubește și despre care vorbește cu pasiune. Nu-și amintește când a început să deseneze, spune mereu ca s-a născut cu desenul „în sânge”. Picturile sale sunt expresii puternice ale unor personaje si entitati folosind un fel de puntillism contemporan. Andy lucrează cu o varietate de tehnici, cărbune, creion, acuarelă, pastel, acril și ulei. El folosește teme care alcătuiesc o paletă mai largă, de la portrete la peisaje, de la realism la abstract.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.