Andreea Dragoman va juca in India

Sportiva Andreea Dragoman a fost invitata sa participe la o competitie internationala in India. Medieseanca este momentan clasata pe locul 13 in clasamentul mondial de junioare si, in perioada 22 -24 ianuarie a.c., va juca la ITTF World Junior Circuit Finals, din Indore, Madhya Pradesh, India.

Andreea_Dradoman

La competitie au fost invitati campioni care au participat la concursuri desfasurate pe minim doua continente. Anul trecut, jucatoarea, antrenata de Gheorghe Vaida, la Clubul Romgaz Medias, a reprezentat Europa la un concurs desfasurat in Egipt. Momentan, echipa Romgaz se afla la Buzau, unde se lupta pentru revenirea in superliga.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

13 comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.