UNTOLD Festival marele castigator la European Festival Awards 2015

UNTOLD aduce, pentru prima data in Romania, Marele Premiu al prestigioasei competitii europene Festival Awards, fiind desemnat castigator al celei de-a 7-a editii, la categoria Best Major Festival. Este pentru prima data cand un festival aflat la prima editie castiga acest trofeu. 

UNTOLD_Best Major Festival_2015

Gala de decernare a premiilor a avut loc in 13 ianuarie 2016 in Groningen, Olanda, iar alaturi de UNTOLD, pe lista de finalisti la categoria Best Major Festival, s-au aflat cele mai renumite festivaluri din Europa: Tomorrowland (Belgia), Sziget Festival (Ungaria), Rock Werchter (Belgia), Exit Festival (Serbia), Deichbrand Festival (Germania), Dour Festival (Belgia), Graspop Metal Meeting (Belgia), Mysteryland (Olanda), Pinkpop (Olanda).

Competitia European Festival Awards este singura de acest gen din Europa si locul unde industria de specialitate, organizatorii si festivalurile sunt rasplatite pentru creativitate, viziune, expertiza si efort. Anul acesta, castigatorii au fost desemnati prin voturile a peste 800.000 de festivalieri din peste 50 de tari si de catre un juriu de specialitate.

“Anul 2015 a fost unul excelent pentru industria europeana a festivalurilor, in primul rand datorita evenimentelor noi aparute, extrem de reusite si diverse. Procesul de votare de anul acesta a fost mai plin de pasiune ca niciodata, iar festivalurile finaliste contureaza un portret extrem de colorat, creativ si vibrant al Europei, de care orice european trebuie sa fie mandru.” spune Steve Jenner, Co-Founder & Director European Festival Awards.

 “Best Major Festival este un vis devenit realitate si este cu atat mai impresionant cu cat reprezinta o premiera ca un festival aflat la prima editie sa castige acest premiu. Multumim tuturor care au crezut in festival inca de la prima editie, incepand de la echipa, parteneri, autoritati si, nu in ultimul rand, fanilor care ne-au sustinut sa ajungem aici”, spune Bogdan Buta, Director General UNTOLD.

“Noi privim titlul de Best Major Festival ca pe o confirmare a impactului proiectului, pozitionand UNTOLD in prima linie a festivalurilor din Europa, alaturi de Exit Festival, Sziget Festival, Tomorrowland, care au mai primit de-a lungul timpului acest titlu. Incontestabil, acest premiu aduce valoare brandului UNTOLD, insa, mai mult decat atat, inseamna beneficii de imagine pentru orasul Cluj-Napoca si Romania”, spune Adrian Chereji, Director de Marketing si Comunicare UNTOLD.

Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *