Spectacolul „Legenda din Hamelin” ajunge azi la Mediaş

Spectacolul „Legenda din Hamelin”. O posibilă istorie a sașilor își continuă periplul prin țară, colindând Transilvania cu Stagiunea Mobilă unteatru. Un proiect născut din colaborarea Teatrului unteatru cu partenerii Morten Bruun, stagiunea pe patru roți își propune să aducă teatrul în localitățile slab expuse la activități și evenimente culturale, dar și în sate și orașe cunoscute pentru diversitatea etnică a locuitorilor. În această  toamnă, scena mobilă se va întoarce în județul Sibiu și va călători la Mediaș, Hoghilag, Prod, Biertan și Richiș. Prima oprire va fi la Mediaș, pe 10 octombrie, în curtea Bisericii Fortificate. Aici vor avea loc două reprezentații, programate la orele 14:00 și 18:00.

La fiecare popas, stagiunea mobilă invită spectatorii de toate vârstele să descopere o celebră poveste despre venirea sașilor în Transilvania, prezentată în limba germană și supratitrată în limba română, dar și o expoziție cu fotografii ale unor personalități cu origini germane.

„Legenda din Hamelin”. O posibilă istorie a sașilor poartă semnătura regizorilor Andrei și Andreea Grosu, iar din distribuție fac parte Johanna Adam, Emöke Boldizsár, Theodora Sandu, Fabiola Petri, Ali Deac, Daniel Bucher, Gyan Ros Zimmermann, Eva Frățilă și Daniel Plier, actori ai Secției Germane a Teatrului Național ,,Radu Stanca’’ din Sibiu. Scenografia îi aparține lui Vladimir Turturica.

Programul următoarelor reprezentații:

  • 30 octombrie: Hoghilag
  • 31 octombrie: Prod
  • 14 noiembrie: Biertan
  • 15 noiembrie: Richiș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *