Spectacol folcloric de Ziua Recoltei la Mediaș

Sărbătoarea recoltei din acest an se va încheia cu un program artistic al interpreților și ansamblurilor de muzică și dansuri populare, pe scena din Piața Corneliu Coposu fiind invitați Marius Ciprian Pop, Ciprian și Mihaela Istrate, Costel Popa, Luminița Dejan, Aurelian Suciu, Cosmina Fulea, Emilia Muntean, Aurica Bacea, Diana și Bianca Crețu, Dan Filuț Tabără, Natalia și Alin Matyas,  alături de Grupul instrumental „Ceterașii de pe Câmpie“ și dansatorii și interpreții vocali ai Ansamblurilor folclorice ,,Târnavele“ și ,,Muguri de pe Târnave“ din Mediaș.

În data de 7 octombrie 2023, Primăria Municipiului Mediaș organizează o nouă ediție a tradiționalului eveniment „Ziua Recoltei“. Manifestarea se va desfășura în Piața Corneliu Coposu și va începe la ora 10:00 cu o slujbă religioasă de binecuvântare a roadelor de toamnă. Atmosfera va fi întreținută de preșcolarii și elevii instituțiilor de învățământ din  municipiul Mediaș, care vor prezenta pe scenă un bogat program de cântece și dansuri. Nu vor lipsi demonstrațiile sportive de arte marțiale prezentate de asociațiile de profil, dar și ateliere de desen și momente artistice ale cluburilor de dans și muzică din municipiul Mediaș.

În cadrul manifestării, medieșenii sunt invitați să achiziționeze produse de la numeroasele standuri cu vânzare ale producătorilor locali autentici de fructe, legume, produse apicole și preparate specifice toamnei – zacuscă, dulceață, siropuri, bulion sau murături.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *