MUZICANȚII DIN BREMEN – un spectacol pentru copii, părinți și bunici

Joi, 8 iunie a.c., la Casa Schuller din Mediaș este programat spectacolul  MUZICANȚII DIN BREMEN – un spectacol pentru copii, părinți și bunici. Intrarea este liberă. Muzicanții din Bremen: bucurie, umor, culoare, muzică live! Un spectacol despre toleranță, comuniune, specii, tâlhari de toate soiurile, dar mai ales despre puterea de a fi ÎMPREUNĂ și despre prietenie.

Basmul Fraților Grimm ne amintește încă o dată cât de important este să îți urmezi visele cu pasiune și curaj, dar fără încrâncenare. Povestea celor patru muzicanți care nu vor ajunge niciodată la Bremen ne învață cât de importantă este călătoria alături de cei care te inspiră. Mai importantă chiar decât destinația.

„Dacă nu știi încotro mergi, întotdeauna vei ajunge acolo. Dar e nevoie să credem. Uite, eu cred”, nechează măgarul simpatic din povestea care a atins copilăria multora dintre noi.

„E o poveste fabuloasă ca semnificații. E sublimă imaginea celor patru animale domestice atât de diferite, abandonate și rătăcite în pădure, care în momentul critic își unesc forțele și se suprapun printr-un gest de comuniune, formând acea imagine piramidală care s-a lipit inevitabil de retina copilăriei fiecăruia dintre noi. Povestea scrisă acum mai bine de 200 de ani uimește prin actualitatea mesajului și prin simplitatea ei debordantă. Am încercat alături de artiști ca acest show să aibă mai multe straturi de percepție. Să bucure, să emoționeze, să încânte, în egală măsură. Și, de ce nu, să pună pe gânduri.” (Bogdan Sărătean)

MUZICANȚII DIN BREMEN

Poveste de Frații Grimm

Cu: Paul Bondane, Dumitru Stegărescu, Laura Luca/Andrada Grosu, Claudiu Fălămaș

Măști: Ioana Aida

Muzica originală: Claudiu Fălămaș

Scenariul și regia: Bogdan Sărătean

Povestea copilăriei noastre este relatată într-un mod ingenios de artiștii companiei BIS Teatru, printr-un spectacol savuros, la fel de atractiv atât pentru cei mici cât și pentru cei mari.

Un spectacol marca BIS Teatru, Sibiu.

Spectacolul este organizat cu sprijinul financiar al Departamentului pentru Relații Interetnice din cadrul Secretariatului General al Guvernului României, prin Forumul Democrat al Germanilor din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *