Mark Bărdaş, surpriza anului în tenisul de masă juvenil

Tânărul jucător de masă, Mark Bărdaş își depăsește adversarii mult mai în varstă ca el, și a urcat din nou pe podium la naționale.  Sportivul din Dumbrăveni, județul Sibiu s-a clasat zilele trecute pe locul trei la Campionatul Național, juniori 15 ani, în proba pe echipe. Evenimentul s-a desfășurat la Bistrița, la Centrul Olimpic. Mark este legitimat la CSS Odorhei și a făcut echipa cu Sebok Martin și Gelei Kristof, fiind antrenat de  Gyorhy Istvan.

Mark și-ai făcut singur un cadou frumos de ziua lui, azi, 8 aprilie a.c.,împlinește 12 ani. A fost la un pas de a produce surpriza anului în tenisul de masă juvenil, la 12 ani neîmpliniți să reușească o victorie în semifinale cu nr. 1 din România la 15 ani”, mi-a spus tatăl tânărului campion.

La începutul lunii trecute Mark Bărdaş a urcat în clasamentul național la categoria 15 ani, în condițiile în care el are doar 11 ani și se află printre primii 16 jucători. Chiar dacă joacă pentru cei de la CSS Odorheiu Secuiesc I, Mark se antrenează în orașul natal, și participă la concursurile de amatori pentru echipa Spartanii Dumbrăveni, fiind singurul sportiv din localitate cu rezultate în tenisul de performanță la nivel național.

La prima participare la Campionatul Național Juniori II 15, Mark a obținut rezultate foarte bune. La individual s-a clasat pe locul 9, iar la echipe pe locul 3 și la dublul băiți locul 5.

Am avut plăcerea să-l am invitat la Interviurile Mediaș News pe Mark. Interviul se poate vedea aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *