Scenaristul medieșean Alexandru Molico și-a mai adăugat un film în palmares

Scenaristul medieșean Alexandru Molico și-a mai adăugat un film în palmares. Duminică, 2 aprilie a.c., a avut loc la București avanpremiera scurtmetrajului fantasy ”I’m Ok with your last wish”, cu Tudor Istodor și Gabriela Iliescu, regizat de Catrinel Dănăiață după scenariul lui Alex Molico.

 

În luna septembrie a anului trecut vă anunțam despre colaborarea lui Alex la producția  “Fără Prelungiri”, o producție Paradox FILM, care a rulat în cinematografe. Alexandru Molico a scris și pentru “Lecții de viață”. Proiectul “Lecții de viață”, difuzat de ProTV, le arată românilor povești cel puțin interesante, pline de emoții, trădare, suspiciune, dezamăgire, iubire, pasiune și multe altele. Fiecare emisiune tratează un subiect tensionat, care, de obicei, se petrece în spatele ușilor închise ale caselor, în încercarea de a păstra cât mai ascunse secretele rușinoase descoperite în familii.

Alexandru Molico și-a petrecut copilăria la Mediaș, unde au prins rădăcini lucrurile care l-au dus în zona celei de-a șaptea arte. Scenaristul a lucrat la început la HBO România, a scris pentru mai multe seriale de succes din România, a colaborat cu Răsvan Popescu la scenariul filmului „Ceva bun de la viata”, regizat de Dan Pița și a făcut parte din echipa de scenariști lucrul la  #selfie.

Lansat în cinematografe pe 9 mai, filmul #SELFIE este cel mai de succes film românesc din anul 2019. La 10 zile de la premieră, filmul a fost văzut de peste 37.000 de spectatori și a stabilit un record de încasări de 570.000 de lei.

Un interviu cu Alexandru Molico poți vede aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *