Dublu eveniment: Povestea Vinului la Mediaș și Mediaș Bike Marathon 2023

În luna septembrie a acestui an, Mediașul va fi gazda a două evenimente deosebite:  Povestea Vinului la Mediaș și Mediaș Bike Marathon 2023.

Este a doua ediție a Festivalului Povestea Vinului și de această dată se va desfășura în paralel cu cea de-a VI-a ediție a Mediaș Bike Marathon.  Aceste două evenimente oferă oportunitatea de a explora frumusețea podișului Târnavelor, de a savura vinuri alese și de a te putea bucura de distracție, socializare și activități sportive. Tema ediției de anul acesta a Medias Bike Marathon este “TRADIȚIONAL”, asta înseamnă că, pe lângă buna găzduire moștenită din străbuni, până și echipamentul sportiv va fi personalizat cu imprimeuri tradiționale.

Cadrul pitoresc de care se pot bucura participanții MBM este presărat de traseele care șerpuiesc prin podișul Târnavelor cu urcări solicitante care te răsplătesc cu o priveliște care îți taie respirația, prin rute străvechi de exploatare a viței de vie, dar și trasee deja consacrate precum Via Transilvanica și Natura 2000.  Pentru a completa experiența sportivă cu o experiență culinară și culturală, Festivalul Povestea Vinului vine cu o varietate de activități, inclusiv concerte, degustări de vin atât de pe plaiurile noastre mioritice cât și de pe cele internaționale și bucate pregătite de chefi renumiți.

În concluzie, Festivalul Povestea Vinului și Medias Bike Marathon reprezintă o combinație unică între activități sportive, experiențe culinare și culturale, precum și un prilej excelent de a explora frumusețea zonei rurale din jurul Mediașului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *