Călin Georgescu lanseză volumul Marea Renaștere-Ieșirea din Matrix

Sâmbătă 18 februarie a.c., la Centrul Cultural „Ion Besoiu” (fosta Casă de Cultură a Sindicatelor) din Sibiu, la ora 12, va avea loc prezentarea cărții lui Călin Georgescu, intitulată Marea Renaștere-Ieșirea din Matrix.

“După o lungă perioadă de timp în care cărțile și publicațiile care au inundat societatea românească ne-au îndemnat pe calea care ne-a dus spre fundătura în care ne găsim astăzi, Călin Georgescu vine să proiecteze o lumină nouă, o altă direcție de țară, strict necesară, proiectată cu inteligență, cu realism și explicit.

Cartea lui Călin Georgescu este o formă prescurtată a unor părți din proiectul său de țară. Ea cuprinde idei peste care nu se poate trece decât cu riscul de a rămâne în ignoranța înspre care au fost împinși românii începând cu ziua de 22 decembrie 1989, ignoranță care are menirea să mențină România în statutul de teritoriu aflat sub ocupație militară străină, jefuit „la sânge”, guvernat din străinătate, prin intermediul unor trădători de țară aflați în palatele Bucureștilor, care au abandonat complet orice simțire românească și și-au asumat responsabilitatea distrugerii României și a românismului.

Cartea lui Călin Georgescu este o lectură obligatorie pentru toți cei care vor să privească și să înțeleagă dincolo de aparențe și în spatele propagandei ucigătoare care a ținut pe mult prea mulți români în ignoranță.

Cartea Marea Renaștere a lui Călin Georgescu, este o alternativă la marea resetare către care am început deja să fim împinși de către conducătorii lumii globale euro-atlantice. Ea ne arată calea prin care România poate reveni la o măreție pierdută prin labirintul murdar al istoriei recente, prin care am fost conduși de planificatorii globaliști ai unei părți de lume în care nu avem decât șansa de a fi umile slugi, sărace, bolnave, docile, lipsită de tradiții și de cultură, fără voce.

Când am terminat de citit această carte, am simțit că ea a fost pătrunsă de un duh dumnezeiesc izvorât din credința autorului în Divinitate și din convingerea lui, ca și a mea, că există în Ceruri o comandă unică, mai presus de toate centrele de decizie globalistă de la Washington, Londra, Bruxelles, Berlin sau Paris.

La sfârșitul cărții am regretat că s-a terminat, dar cunoscându-l pe Călin Georgescu știu că a gândit și a pregătit continuarea, adică modul de implementare practică a programului său suveranist-patriotic de țară și de abordare în concret a detaliilor care trebuie să însoțească marile idei ale cărții.

Reflecția asupra cărții lui Călin Georgescu ne îndeamnă să nu uităm niciodată că ne-am născut români, că a fi român presupune și îndatorirea de a îmbrăca haina românismului și de a-l apăra. De peste 33 de ani, majoritatea românilor au uitat această îndatorire și au privit impasibili la denigrarea românilor adevărați și a patriotismului românesc și la promovarea impusă a unor valori străine nouă.

Călin Georgescu ne cheamă înapoi să ne reamintim îndatoririle, să ne respectăm simțirile românești și să ne redăm libertatea adevărată, cea a națională, fără de care și libertățile individuale, în numele cărora am sacrificat totul, se pierd și ele, una câte una. Cartea lui Călin Georgescu este despre noi și în favoarea noastră”, anunță prof. univ. dr. Corvin Lupu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *