Medieşenii sunt invitaţi să vadă piesa de teatru Balkanexpres

Sâmbătă, 4 februarie a.c., medieşenii sunt invitaţi să vadă piesa de teatru Balkanexpres, regizată de medieşeanul Marius Cisar. Spectacolul începe la ora 19:00. Detalii despre procurarea biletelor ai în afiş.

Actorii trupei de teatru “Redoute”, joacă piesa in memoria regizorului medieşean, care a murit în anul 2020. Actorul Marius Cisar s-a născut în Mediaş, a absolvit Liceul Automecanica, iar mai apoi  a fost absolvent al Academiei de Arte George Enescu din Iaşi, Facultatea de Teatru, promoţia 1994. De atunci, a devenit actor al Teatrului „Sică Alexandrescu” din Braşov unde a devenit cunoscut publicului prin cele peste cincizeci de roluri interpretate.

Balkanexpres este o adaptare după o piesa de teatru cunoscută din dramaturgia universală, și regizată de Marius Cisar, într-o viziune originală și modernă, cu tendințe balcanice.

Piesa este o tragicomedie, cu câteva scene de sine stătătoare, iar limbajul necenzurat al personajelor creează comicul situației.

Declamare pe scenă și modul de manifestăre al personajelor formează subiecte incitante și răsturnări de situație, pe care le întâlnim în viața cotidiană sub diverse forme. Fiecare scenă ține să evidențieze o realitate cruntă, și confuză în care societatea se regăsește.

Textul în profunzimea lui reflecta psihoze și intrigi, bine conturate, dar care, până la urmă sunt îndulcite cu un limbaj colorat, și sentimente sincere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *