RIFF continuă seria concertelor Acoustic Shock la Sibiu

Prietenii de la formația RIFF continuă seria concertelor Acoustic Shock la Sibiu. Concertul este programat marți, 31 ianuarie a.c., ora 19.30, Sala Teatrului Gong Sibiu. Biletele se găsesc online pe: https://www.iabilet.ro/bilete-riff-acoustic-shock-82109/

“Continuăm seria concertelor ”RIFF – Acoustic Shock”, o provocare pentru spectatori dar și pentru membrii grupului, care au inovat sunetul, au reorchestrat piesele, căutând culoarea și nuanțele potrivite fiecărei melodii, am creat un pachet nou, atractiv, cu accent pe melodicitatea cântecelor, dar rămânând în caracteristicile sound-ului RIFF, păstrând stilul inconfundabil prin care grupul se distinge în peisajul muzical românesc”, mi-a spus Florin Grigoras.

Eminamente o formație de hard-rock și blues, RIFF face această schimbare majoră, cântând cu instrumentele acustice piesele cunoscute, într-o sonoritate nouă, demonstrând valabilitatea muzicii grupului indiferent de forma audio în care este îmbrăcată, muzică care își păstrează originalitatea, culoarea și vigoarea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *