Dinamic lansează noul single, Ce-a mai rămas (video)

Formația medieșeană Dinamic și-a lansat azi, 12 ianuarie a.c., o melodie nouă. Este vorba de piesa intitulată “Ce-a mai rămas”, care face parte din compozițiile realizate în timpul carantinei. Băieții au testat melodia la public la concertele avute anul trecut, după care în luna noiembrie au intrat în studio pentru înregistrări.   Muzica și versurile au fost compuse de Dan Mihai, iar de partea de producție și înregistrări s-a ocupat Cătălin Chereji.

“Era timpul să intrăm în studio pentru piese noi. Am înregistrat mai multe melodii, dar am decis deocamdată să lansăm această piesă, pentru care am pregătit și un video lyric, pe care îl puteți vedea pe pagina de facebook a formației. Începând de azi, 12 ianuarie melodia se poate auzi și la Radio Ring, Radio Mediaș 725, Radio Energy, goRebel, goFM iar mâine seară o să fim invitați la Heavy Metal Club, de la Radio AS”, spune Mircea Hodârnău. În luna februarie baieții de la Dinamic și-au programat să revină pe scenă. În câteva zile o sa fie făcute publice datele viitoarelor concerte.

Actuala formaţie DINAMIC continuă cu mândrie activitatea formaţiei înfiinţată în urmă cu aproape 50 de ani la Mediaş, care a avut o carieră neîntreruptă până în anul 1991. Formaţia medieşeană Dinamic a fost înainte de 1989, de mai multe ori invitată să-şi înregistreze piesele la Radio – Televiziunea Română.

În ultimii patru ani Dinamic a cântat în deschiderea celor de la Riff, Proconsul, Taxi, Compact, Ştefan Bănică, Irina Rimes, şi Smiley. Trupa a fost de două ori cap de afiş al evenimentului Rock pentru Monumente (Rock 4 Monuments) organizat de Asociația Patrimoniul bisericilor fortificate (Verein Kulturerbe Kirchenburgen) din Germania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *