BC CSU Sibiu i-a oferit o distincție, antrenorului emerit Octavian Șerban

Zilele trecute, Mediașul a fost gazda turneul de Cupa României la baschet. Cu acest prilej cei de la BC CSU Sibiu i-a oferit o distincție, antrenorului emerit Octavian Șerban.

“Mediașul a fost gazda noastră pentru turneul de Cupa României și nu puteam pleca de acolo, fără să ne arătăm aprecierea față de întreaga carieră a antrenorului emerit Octavian Șerban. Clubul nostru i-a oferit o distincție, drept mulțumire, pentru formarea a numeroși baschetbaliști români de valoare, mai ales că o  parte dintre aceștia au făcut performanță chiar în galben-albastru! Încă o dată vă mulțumim și vă apreciem, domnule profesor!”, au scris sibienii pe pagina de facebook a clubului.

“Managerul general al clubului, Dl Horațiu Floca mi-a acordat o Distincție ‘ Drept mulțumire pentru formarea a numeroși baschetbalșsti de valoare națională și internațională.  Unii dintre ei au reușit performanțe deosebite în tricourile C S U Sibiu, proveniți de la C S S Mediaș: Dăian Gheorghe, Claudiu Muntean, Tordai Elemer,Herbert Klaus, Bretz Volkmar, Dancea Vasile Pelger Beny, Teleabă Ovidiu . Printre rezultatele remarcabile obținute au fost două titluri de CAMPIONI AI ROMÂNIEI, sub conducerea antrenorilor Stoica Flaviu și Vulk Mircea.  Cu această ocazie, doresc să felicit  conducerea C S U Sibiu, precum și tuturor Jucătorilor participanți la aceste competiții”, a scris la rândul său Octavian Șerban.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *