Scenaristul medieșean Alexandru Molico se pregătește de premiera unui nou film

Scenaristul medieșean Alexandru Molico se pregătește de premiera unui nou film. Pasionat de sportul rege Alex a scris un scenariu despre câțiva old boys care-și fac echipă de fotbal.

“Mai e fix o lună până când FĂRĂ PRELUNGIRI, în regia lui Ștefan Pătrașcu va avea premiera în săli Cinema City. L-am scris cu pasiune pentru fotbal și viață alături de Barna T Marius, a luat la CNC și Ștefan l-a transformat într-un film de autor, în care joacă Răzvan Vasilescu, Cecilia Bârbora, Magda Catone, Anca Sigartău, András Demeter, Ion Haiduc, Valentin Popescu, Nicodim Ungureanu și alți superactori, într-o poveste despre câțiva old boys care-și fac echipă de fotbal, iar echipa le devine familia pe care și-au pierdut-o, sau pe care n-au avut-o niciodată. Garantez că merită văzut și trăit. Ne face dor de prieteni, părinți, bunici, de marile meciuri de pe teren și ne motivează pentru marile meciuri din viață! 13 octombrie 2022: premiera Fără Prelungiri”, a scris Alex pe pagina lui de facebook.

Synopsis: Violeta este directoarea unui azil de bătrâni. Face o înțelegere cu un consilier de la primărie și pune la cale un plan pentru delapidarea unor fonduri de la Uniunea Europeană. Se folosește de locatarii azilului pentru diverse activități culturale. Primăria o susține, e an electoral. Fără să știe de întregul complot, Dinu, un antrenor de fotbal rezident la azil se implică. Își face o echipă de fotbal cu alți locatari: un turnător la Securitate, un parvenit al tranziției, un sudor, un fost procuror, un nomenclaturist comunist, un paznic de noapte și un mercenar ungur.  În timp ce Directoarea luptă pentru bani și poziție, adevărata miză pentru consilier și primar e mai mare decât voturile celor din azil. Va reuși Dinu să își salveze echipa atunci când află că totul se prăbușește în jurul lor? Fără Prelungiri este o poveste universală despre puterea de a o lua de la capăt, de a nu te lăsă bătut atunci când totul este împotriva ta.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *