Sibiu: Teatrul din Cartier

Teatrul din Cartier, proiect inițiat de Asociația BIS, revine cu cea de-a VIII-a ediție și vă propune o serie de ateliere de teatru și spectacole desfășurate în cartierele Gușterița și Trei Stejari din Sibiu și în satul Cisnădioara.

Joi, 9 iunie, copiii din Satul Copiilor Cisnădie și seniorii din cadrul Căminului pentru Persoane Vârstnice Sibiu se vor bucura de un atelier de teatru dedicat lor.

Vineri, 10 iunie, la ora 19.00, publicul de toate vârstele este invitat la Șura Culturală Gușterița unde va avea loc spectacolul de teatru comunitar „Orașul Meu”, în regia lui Bogdan Sărătean, cu actorii: Laura Luca, Mihai Alexandru, Andrada Grosu și Claudiu Fălămaș.

În data de 17 iunie, la ora 21.00, organizatorii au pregătit un performance-instalație pe tema migrației – „Work in progress” -care va avea loc în cartierul Trei Stejari.

Ediția din acest an a proiectului se va încheia în data de 19 iunie, la ora 18.00, cu un performance cu și de Claudiu Fălămaș, pe texte de Charles Bukowski. „Beat Bukowski” (teatru, poezie, muzică live) se va desfășura la Cisnădioara, Moondash Art Garden.

Accesul publicului la evenimente este liber, în limita locurilor disponibile și în baza unei rezervări prealabile.

„Teatrul din Cartier” este un eveniment cofinanțat de Primăria Sibiu prin Agenda Culturală 2022.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *