Gaz Metan Mediaș, amendată și pasibilă de depunctare

Asociația Clubul Sportiv Gaz Metan Mediaș a fost amendată și echipa riscă depunctarea dacă clubul nu își onorează datoriile față de foștii colaboratori.

Gaz Metan Mediaș are termen până la 23 februarie a.c., să achite datoriile către trei persoane în cauză, altfel va avea de suferit. În plus, Gazul se alege și cu amendă totală de 9.000 de lei pentru situația creată.

”Sancționează debitorul ACS Gaz Metan Mediaș cu penalitate de 3000 lei și acordă un termen de grație de 5 zile pentru executarea integrală a obligațiilor de plată conform art. 85 din RD coroborat cu art. 24 lit. C al. 1. a din RSTJF, față de creditorul Diaconescu Mircea/ Teja Mihai/ Tudor Eusebiu.

Acordă termen în data de 23.02.2022, ora 15.00, dată la care debitorul ACS Gaz Metan Mediaș să prezinte dovada plății față de creditorul Diaconescu Mircea/ Teja Mihai/ Tudor Eusebiu conform Hotărârii nr. 635/CD/04.11.2021 rămasă definitivă prin nerecurare pentru a evita interzicerea dreptului de a transfera și/sau legitima jucători în calitate de club cesionar și depunctarea”, acesta a fost comunicatul federației pentru fiecare dintre spețe.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *