Medieşeanul Ovidiu Dan ne propune o nouă carte

Medieşeanul Ovidiu Dan ne propune o nouă carte. Este vorba despre “Palma și Pumnul”, a cărui subiect  are la bază evenimente istorice. Este povestea detectivului Bocăncel, care primește de la Ion Antonescu, un caz cu privire la asasinarea comandantului legionar Corneliu Zelea Codreanu, numit Căpitanul.  Tehnoredactare a fost realizată de Dana Andreea Cutcan.

Scriitorul Ovidiu Dan ( *1953, Arghișu – Cluj) este licențiat în Drept. A lucrat mai mult de două decenii în sectorul privat, fiind detectiv particular la firma Fox-Investigation din Regatul Țărilor de Jos, specializîndu-se în cercetarea organizațiilor și a serviciilor secrete.

Pe lîngă studii, articole și eseuri publicate în diferite reviste de specialitate din Olanda și România, este și autorul unor cărți cu genuri literare diferite:

Reportaje de investigație: Cu troika pe un bulevard în pantă: O părere despre moartea l u i I.P. Culianu (2001), Un raport pentru orbi (2007), În căutarea egregorei (2011), Egregora de la Dumbrăveni (2011), Egregora de la Lugoj (2012), Egregora de la Mediaș (2014), Paris (2016), Ordinul Hora (2018), Părtași la Egregoră (2020), Dinspre pisc, coboară negura: O părere despre moartea scriitorului Marin Preda (2020).

Romane : Turre Pitz ( 2 0 1 0 ), Divorț întîrziat (2011), Trece dracul prin oraș!… c) Colectiv de autori: Masoneria în Transilvania (ed. a III-a) 2010.

Anul trecut l-am avut invitat pe Ovidiu la Interviurile Medias News Blog. Interviul se poate vedea aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *