Un medieșean a alergat de plăcere anul trecut peste 4000 km

Un medieșean a alergat anul trecut de plăcere peste 4000 kilometri, participând la 33 de competiții.  Péter Grezer a participat printre altele la 5 maratoane de șosea în 5 săptămâni consecutive. Iată care au fost concluziile sale la finele anului 2021.

„2021 a fost un an.

Pe scurt, am participat la 33 de competiții. Mai puține decât uneori, mai multe decât altădată. Am alergat, în schimb, la mai multe competiții de trail decât în alți ani, iar pe final am reușit să pun punct cu 5 maratoane de șosea în 5 săptămâni consecutive.

Am alergat puțin peste 4400km, însă am biciclit doar 4000km, iar de înotat, deloc. Mai puțin decât uneori, mai mult decât altădată.

Am început să călătoresc din nou câte puțin, așa, mai timid. Am vizitat locuri noi, atât în țară, cât și în afară. Anul acesta doar 5 țări străine, niciuna nouă. Bulgaria, Grecia, Ungaria, Spania și Italia. Mai puțin decât uneori, mai mult decât altădată.

Am documentat pe YouTube toate aventurile pe care le-am avut alergând și călătorind. Pentru mine cele două merg mână-n mână. De aceea o să fie mereu câte-un vlog de competiție alături de câte unul, sau chiar mai multe, de călătorie.

A fost un an mai bun decât uneori, mai rău decât altădată.

2021 fost un an.

Să vină altul!”, a scris Péter pe facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *