Spectacolul ELECTRIC – un show exploziv și emoționant, ajunge şi la Mediaş

Flautistul Matei Ioachimescu, împreună cu compozitorul Cristian Lolea și artistul multimedia Tom Brânduș, propun un spectacol electrizant pentru flaut și medii electronice în 8 orașe din România. La Mediaş, Electric ajunge în data de 31 octombrie a.c., Sala Traube, ora 19:00.

Îndrăgitul flautist Matei Ioachimescu revine în România cu spectacolul ELECTRIC – un show exploziv și emoționant al cărui protagonist este flautul, acompaniat de această dată de medii electronice audio-vizuale. Așadar, în perioada 30 octombrie – 13 noiembrie, publicul din 8 orașe selectate va avea parte de o experiență muzicală inedită care promite să depășească tiparele unui concert obișnuit, provocând emoții intense la nivel auditiv și vizual.

Astfel, solistul Matei Ioachimescu, binecunoscut pentru prezența sa scenică electrizantă, va da viață unui univers sonor fantastic imaginat de mult premiatul compozitor Cristian Lolea pentru flaut solo și bandă electronică, un univers aflat la granița muzicii culte-contemporane cu muzica de film și cu cea de divertisment. Dimensiunea vizuală este semnată de Tom Brânduș, unul dintre cei mai reputați și inovatori artiști multimedia, care va crea un show live de lumini și lasere. Și pentru ca experiența ELECTRIC să fie completă, elementul surpriză este reprezentat de artista Patricia Vincent, care va concepe o vestimentației spectaculoasă pentru protagonistul show-ului.
Itinerariul ELECTRIC:
30.10 Brașov, Sala Patria
31.10 Mediaș, Sala Traube
2.11 Sibiu, Teatrul GONG
4.11 Bistrița, Palatul Culturii
6.11 Cluj-Napoca, Colegiul Academic
8.11 Timișoara, Sala Capitol
11.11 Deva, Centrul Cultural “Drăgan Muntean”
13.11 București, Sala Radio

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *