Elevi premiaţi pentru rezultatele la evaluare națională și bacalaureat

Un număr de 26 de tineri care au obținut note peste 9,50 la sesiunile de evaluare națională și de bacalaureat din acest an au fost premiați joi, 23 septembrie 2021, la sediul Primăriei Municipiului Mediaș. La inițiativa primarului Gheorghe Roman, consilierii locali medieșeni au aprobat în cadrul ședinței ordinare din data de 26 august 2021, hotărârea nr. 248 pentru acordarea unor premii speciale fiecărui absolvent de gimnaziu sau liceu din municipiul Mediaș care a obținut media peste 9,50 la examenele de evaluare națională sau bacalaureat susținute în sesiunea iunie – iulie 2021, după caz.

În cadrul întâlnirii desfășurate în Sala Mare de Ședințe a municipalității, primarul Mediașului, dl. Gheorghe Roman, a oferit diplome speciale pentru 18 absolvenți de liceu și 8 absolvenți ai școlilor gimnaziale din municipiul Mediaș, dar și premii în bani, fiecare în valoare de 1.500 de lei. La eveniment au mai luat parte părinți ai elevilor premiați, directori și cadre didactice din unitățile de învățământ.

„Am considerat întotdeauna extrem de importantă investiția în educația copiilor și a tinerilor noștri, de aceea am încercat în permanență să răsplătim eforturile pe care ei le depun pentru obținerea unor rezultate deosebite în ceea ce privește școala. Am premiat astăzi 26 de tineri care, datorită muncii lor, a sprijinului primit din partea cadrelor didactice coordonatoare și a susținerii necondiționate a părinților, au reușit să obțină medii peste 9,50 la examenele de evaluare națională și de bacalaureat pe care le-au susținut în această vară. Apreciez în mod deosebit eforturile depuse de acești tineri, îi felicit pe toți pentru această performanță și le doresc mult succes pe drumul pe care fiecare și-l alege în continuare. De asemenea, doresc să vă asigur că și pe viitor voi propune alocarea de fonduri pentru a sprijini și a răsplăti munca depusă de elevii medieșeni“, a declarat primarul Gheorghe Roman.

Un comentariu


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *