”Șoapte de vânt” – expoziție de grafică și sculptură

Inspirat de muzica originală a grupului RIFF și în special de versurile intense și sugestive ale cântecelor formației, artistul plastic Ștefan Balog propune o suită de lucrări de grafică și sculptură prezentate în expoziția ”Șoapte de vânt”. Lucrările lui Stefan Balog sunt deținute de muzee, galerii şi colecţii particulare din peste 30 de ţări de pe toate continentele.

Data şi durata estimată a evenimentului: 6 august – 7 august 2021 orele 12.00 – 20.00, IN Pavilionul Habermann Markt Sibiu.

IÎn spațiul expozițional amenajat, lucrările expuse capătă un plus de valoare ascultând în fundal piesele muzicale care le-au inpirat: Profetul, Rătăcit în Paradis, Lumea să o străbat, Regele șoselei, Îngerul a căzut, etc. Expoziția este un model de conlucrare artistică, punând vizualul și sunetul împreună într-o îmbinare creativă, cu perspective diferite dar totuși unitare asupra unor idei și sentimente.

IArtistul plastic Stefan Balog este o personalitate complexă care abordează cu succes stiluri artistice diferite: grafică, sculptură, pictură, caricatură, arte vizuale, un artist cu un CV impresionant, cu expoziții din Germania, Austria, Danemarca, până în Mexic, SUA, India, China, Japonia și în multe ale țări; activitatea sa fiind răsplătită și cu numeroase premii.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *