Un medieşean colaborează cu producătorul formaţiei Scorpions (video)

Medieşeanului Manfred Michael Seiler colaborează cu producătorul formaţiei Scorpions. Aseară în cadrul Interviurilor Mediaş News Blog, Manny mi-a spus că lucrează la un proiect nou în care este implicat şi Hans-Dieter Dierks, producătorul care a făcut celebră formaţia Scorpions. Dierks a lucrat la opt albume Scorpions, în perioada 1975 – 1988.

Deasemenea producătorul a mai colaborat cu alţi artişti de primă mărime: Ike & Tina Turner, Eric Burdon, War, The Boomtown Rats, Dokken sau Rory Gallagher. În anul 1996, Michael Jackson a înregistrat în studiul lui Dierks, melodia Ghosts, de pe albumul Blood on the Dance Floor: HIStory in the Mix , lansat în luna mai a anului 1997.

Dieter Dierks

Detalii despre aceasta colaborare afli în interviul de mai jos.

De la începutul acestui an Manfred colaborează cu casa de discuri Sixfingers Records, care a preluat catalogul său muzical ce cu prinde albumele Transylvania`s Calling (1997), Transylvania Land of Dreams (2011) şi piesele extrase pe single Kinderzeit (Dein Stern) (2005), Song of Hope (2009) şi Gladiators – No time to Cry (2018).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *