Raul Oprea (Saddo) colaborează cu brandul Lavazza

Artistul plastic medieşean Raul Oprea (Saddo) are o colaborare cu brandul Lavazza. Compania îşi are începuturile în anul 1895 în Torino, Italia. Lavazza un simbol în industria cafelei, un nume de care nu ai cum să nu ţii cont atunci cînd trebuie să alegi sortimentul de cafea care să-ţi satisfacă pretenţiile cu privire la calitate.

Foto: Adi Tudose

Saddo şi-a pus talentul la dispoziţia companiei în cadrul campaniei “Change for Better. Local Women Leaders”, derulată de Fundaţia Lavazza, printr-o serie de proiecte și activităţi sustenabile, prin care sprijină femeile din întreaga lume, oferindu-le instrumente și educație pentru a crea un viitor mai durabil pentru ele și pentru comunitățile lor locale.

Foto: Adi Tudose

Campania este realizată în colaborare cu We Are Social Italy, care a ales şapte poveşti de succes ale unor femei din industria cafelei din întreaga lume: Carmen Pineda ( Colombia ), Pinki ( India ), Isabel Gue ( Guatemala ), Ambrosia Morillo (Republica Dominicana ), Rina Mejia ( Honduras ), Sheila Ampumuza ( Uganda ), şi Nadia Medalid Pacaya Grifa ( Peru ).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *