Echipa de gimnastică ritmică, dornică să reînceapă antrenamentele

Membrii echipei de gimnastică ritmică şi sportivă a Mediaşului abia aşteaptă să revină în sala de antrenament. Gimnastica ritmică este un sport care implică o serie de mișcări care necesită flexibilitate, echilibru, rezistență și grație. Se pot regăsi elemente care combină mișcări din balet, dans și gimnastica sportivă.

“Antrenamentele le-am desfășurat în sala de sport (sala mică) a Școlii Gimnaziale Nr.5, unitate școlară structură a Școlii Gimnaziale Nr.7 Mediaș. O să trecem cu bine peste această perioadă deosebită din viața noastră și ne vom întoarce în sala de sport. Până atunci vă trimit imagini de la antrenamentele și activitățile extrașcolare la care au participat micile sportive”, spune antrenoarea Sanda Briciu.

“Cunoscând particularitățile individuale și de vârstă ale copiilor, precum și gradul de pregătire fizică, am realizat la propunerea elevilor și a părinților, un colectiv sportiv , unde micile sportive au învățat elemente de dans și gimnastică ritmică. Exercițiile fizice și mișcarea prezintă o importanță deosebită și sunt baza stării de bine ce definește conceptul de sănătate. După cum se știe este mult mai ușor să previi decât să tratezi.”, adaugă Sanda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *