Freestyle Invitational Jam la Arena Platoş

Vești bune pentru schiorii și snowboarderii aflați în căutarea unui strop de adrenalină, pentru care pârtiile nu mai sunt suficiente. Temperaturile scăzute din ultimele zile au permis funcționarea instalațiilor de producere a zăpezii la capacitate maximă. Toate pârtiile au fost înzăpezite corespunzător și a venit rândul snow-park-ului mult așteptat.

Vineri, 22 ianuarie a.c.,  snow-park-ul complexului va fi inaugurat cu un eveniment invitațional, la care vor participa unii dintre cei mai buni snowboarderi și freeskiori din România. Evenimentul ține loc tradiționalului concurs Arena Freestyle Open, însă formatul a fost modificat din cauza măsurilor restrictive anti-Covid.

Freestyle Invitational Jam va avea loc vineri, fără spectatori, fiind invitați o bună parte din câștigătorii edițiilor anterioare. Sportivii vor avea la dispoziție ceva mai mult de o oră pentru a reuși cel puțin 3 trick-uri cât mai spectaculoase ce urmează să fie votate pentru a stabili câștigătorii, ce vor fi premiați cu produse oferite de partenerul evenimentului, magazinul H2O.

Fun-park-ul va rămâne apoi deschis tuturor doritorilor, cât timp zăpada va fi suficientă pentru a schia în condiții de siguranță. El va fi compus din patru platforme, pe prima va fi construit un box și un up and down, pe cea de-a doua un kicker mare pentru profesioniști și unul mai mic pentru începători, a treia platformă va avea un box lat, element relativ ușor și un combo din țevi cu lungimea de aproximativ 10 metri pentru cei mai experimentați, iar pe ultima platformă va fi construit un kicker ușor, pentru copii, cu aterizare de aproximativ 2 metri, unul ceva mai mare cu aterizare de 4-5 metri și un straight rail shoot out, cel mai dificil element din funpark.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *